Kampanja "Pokreni karijeru danas" na A radiju

24.07.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Kako se pripremiti za intervju u IT firmi, kako steći potrebno predznanje, kakve prilike IT sektor nudi onima iz tradicionalnih zanimanja – sve to se svakog ponedeljka i četvrtka od 7:30 može saznati na A radiju u emisiji Pokreni karijeru.

 

Stručnjaci iz kompanije Prointer ITSS koja je, upravo pod nazivom "Pokreni karijeru danas", otvorila vrata za profesionalce različitih struka, pokušaće da svima približe svijet informacionih tehnologija i obilje mogućnosti koje ta brzorastuća industrija može da ponudi.

 

"Od ponedeljka, pa u narednih mjesec dana, predstavnici naše kompanije, ali i drugi kompetentni gosti iz oblasti biznisa, obrazovanja, psihologije, pokušaće da kroz živu riječ na radiju približe sve poslovne izazove i mogućnosti IT industrije. Razgovaraćemo o trendovima i poslovima budućnosti, radnom okruženju, profilu radnika, sticanju novih vještina i znanja kroz savremene tehnologije. Vjerujem da ćemo u predstojećih osam emisija svima uspjeti da dočaramo IT svijet", kaže Mirjana Jukić, marketing menadžer u Prointeru.

 

Radijsku "sezonu" u ponedeljak otvoriće Ivana Živković, rukovodilac sektora za ljudske resurse u Prointeru, koja će govoriti o značaju uloge ljudskih resursa u kompanijama, odnosu prema zaposlenima, mogućnostima napredovanja, a kroz studio će u narednim emisijima proći i ostale važne struke iz kompanije.


Na taj način, kompanija Prointer koja je u potrazi za profesionalcima iz biznis, tehničke i IT oblasti, zaokružiće kampanju zapošljavanja koja je, osim interesantne završnice, i počela na sasvim neoubičajen i drugačiji način.

 

U pitanju je njihov interaktivni oglas, kao prvi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao, kroz nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor na pitanje da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri. Na stranici www.pokreni-karijeru.today saznajte da li ste idealan kandidat za mjesto u timu perspektivnih, iskusnih i posvećenih stručnjaka Prointera.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Employees of the company Prointer ITSS realized a New Year's humanitarian campaign

12.01.2024

Driven by the holiday spirit and humanity, our company's employees joined together to make the lives of those who need it the most better and easier. Through the New Year's humanitarian campaign, we...

one-news

CONNECT 2023: SAP PARTNER SUMMIT

14.11.2023

The week behind us passed in the spirit of another important conference - CONNECT 2023: SAP PARTNER SUMMIT held in Düsseldorf. Our colleague Sandra Jovanović, a senior SAP consultant in our company,...

one-news

Start of activities on the project of introducing the Financial Business System in the Railways of the Republic of Srpska

25.10.2023

We have successfully started activities on the project of introducing the Financial Business System in the Railways of Republika Srpska. This project represents an exceptional opportunity for...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city