Kampanja "Pokreni karijeru danas" na A radiju

24.07.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Kako se pripremiti za intervju u IT firmi, kako steći potrebno predznanje, kakve prilike IT sektor nudi onima iz tradicionalnih zanimanja – sve to se svakog ponedeljka i četvrtka od 7:30 može saznati na A radiju u emisiji Pokreni karijeru.

 

Stručnjaci iz kompanije Prointer ITSS koja je, upravo pod nazivom "Pokreni karijeru danas", otvorila vrata za profesionalce različitih struka, pokušaće da svima približe svijet informacionih tehnologija i obilje mogućnosti koje ta brzorastuća industrija može da ponudi.

 

"Od ponedeljka, pa u narednih mjesec dana, predstavnici naše kompanije, ali i drugi kompetentni gosti iz oblasti biznisa, obrazovanja, psihologije, pokušaće da kroz živu riječ na radiju približe sve poslovne izazove i mogućnosti IT industrije. Razgovaraćemo o trendovima i poslovima budućnosti, radnom okruženju, profilu radnika, sticanju novih vještina i znanja kroz savremene tehnologije. Vjerujem da ćemo u predstojećih osam emisija svima uspjeti da dočaramo IT svijet", kaže Mirjana Jukić, marketing menadžer u Prointeru.

 

Radijsku "sezonu" u ponedeljak otvoriće Ivana Živković, rukovodilac sektora za ljudske resurse u Prointeru, koja će govoriti o značaju uloge ljudskih resursa u kompanijama, odnosu prema zaposlenima, mogućnostima napredovanja, a kroz studio će u narednim emisijima proći i ostale važne struke iz kompanije.


Na taj način, kompanija Prointer koja je u potrazi za profesionalcima iz biznis, tehničke i IT oblasti, zaokružiće kampanju zapošljavanja koja je, osim interesantne završnice, i počela na sasvim neoubičajen i drugačiji način.

 

U pitanju je njihov interaktivni oglas, kao prvi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao, kroz nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor na pitanje da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri. Na stranici www.pokreni-karijeru.today saznajte da li ste idealan kandidat za mjesto u timu perspektivnih, iskusnih i posvećenih stručnjaka Prointera.

 

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city