Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

22.06.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

 

Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo kampanju zapošljavanja za sve one koji su spremni za novi izazov.

 

Pravi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje je naš interaktivni oglas. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao - kreativnom videu, sa nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri.

 

Kampanja “Pokreni karijeru” će u narednih nekoliko sedmica na oglasnim površinama, društvenim mrežama i medijima imati za cilj da privuče stručne i sposobne kadrove koji žele da uče i oprobaju se u nečem novom.

 

Već godinama unazad gradimo tim kojeg karakteriše spoj različitih znanja, vještina i sposobnosti. Zato nije presudno ako do sada niste radili u IT industriji, već je bitno da želite da učite nove stvari i svakodnevno napredujete, jer informacione tehnologije sve to nude.

 

Čim pogledate video biće vam jasno da na sasvim drugačiji i inovativan način pozivamo hrabre i odlučne da zakorače u nešto novo, preskoče barijere tradicionalnog i pomalo tromog tržišta rada i već danas pokrenu svoju karijeru.

 

Interaktivni oglas pronađite na www.pokreni-karijeru.today

 

POVEZANE VIJESTI

one-news

SAŠA BLAGOJEVIĆ: Inženjer u prodaji i prodavač među inženjerima

09.12.2020

Kao partneri svjetskih IT kompanija koje se bave proizvodnjim hardvera i softvera, na izvoru smo informacija i u mogućnosti da prepoznamo šta će se desiti sutra, šta za dvije, a šta za pet...

one-news

KAKO BITI VIDLJIVIJI Uz „Mikro znači više“ do svoje web stranice

05.12.2020

Tamo negdje u martu i aprilu, kad je sve bilo zaključano, Svjetlana Cvijanović je promovisala knjige na svojoj Instagram stranici.   Kupci bi se javili, ona bi došla u knjižaru, spakovala...

one-news

ALEKSANDRA VUJADINOVIĆ: Upornost i znanje stvaraju rezultat

02.12.2020

Pokazali smo da su CRM rješenja od velike koristi za svaku kompaniju koja želi da unaprijedi odnos sa klijentima“, objašnjava Aleksandra.   Kad je došla u kompaniju Prointer ITSS, Aleksandra...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city