Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

22.06.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

 

Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo kampanju zapošljavanja za sve one koji su spremni za novi izazov.

 

Pravi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje je naš interaktivni oglas. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao - kreativnom videu, sa nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri.

 

Kampanja “Pokreni karijeru” će u narednih nekoliko sedmica na oglasnim površinama, društvenim mrežama i medijima imati za cilj da privuče stručne i sposobne kadrove koji žele da uče i oprobaju se u nečem novom.

 

Već godinama unazad gradimo tim kojeg karakteriše spoj različitih znanja, vještina i sposobnosti. Zato nije presudno ako do sada niste radili u IT industriji, već je bitno da želite da učite nove stvari i svakodnevno napredujete, jer informacione tehnologije sve to nude.

 

Čim pogledate video biće vam jasno da na sasvim drugačiji i inovativan način pozivamo hrabre i odlučne da zakorače u nešto novo, preskoče barijere tradicionalnog i pomalo tromog tržišta rada i već danas pokrenu svoju karijeru.

 

Interaktivni oglas pronađite na www.pokreni-karijeru.today

POVEZANE VIJESTI

one-news

ZORAN KOKEZA: Red geodezije, red tanga - Sve to stane u IT

25.09.2020

Po čemu ću pamtiti svoj prvi posao? Pa, vjerovatno po tome što ga uopšte nisam očekivao, a ispostavilo se da sam došao na pravo mjesto. I, ako bi se moglo suditi po osmijehu i vrcavoj energiji koju...

one-news

Kajak safari na Vrbasu: Škola, rekreacija i romantika

25.09.2020

Rekreacija i avantura u kojoj se svašta može vidjeti i naučiti, pa i to kako da postanete kajakaš. Ne baš profesionalni, ali makar kajakaš za svoju dušu koji, kad god to poželi, može odveslati...

one-news

ZVJEZDANA VUKAJLOVIĆ: Ko kaže da je matematika bauk?

16.09.2020

Volite svoj posao, ali više volite vikend, pa se budilniku u ponedjeljak ujutro baš i ne radujete. E, ima i onih kojima taj budilnik ne smeta. Ne smeta im ni ponedjeljak. Ako ne vjerujete, upoznajte...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city