Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

22.06.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

 

Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo kampanju zapošljavanja za sve one koji su spremni za novi izazov.

 

Pravi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje je naš interaktivni oglas. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao - kreativnom videu, sa nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri.

 

Kampanja “Pokreni karijeru” će u narednih nekoliko sedmica na oglasnim površinama, društvenim mrežama i medijima imati za cilj da privuče stručne i sposobne kadrove koji žele da uče i oprobaju se u nečem novom.

 

Već godinama unazad gradimo tim kojeg karakteriše spoj različitih znanja, vještina i sposobnosti. Zato nije presudno ako do sada niste radili u IT industriji, već je bitno da želite da učite nove stvari i svakodnevno napredujete, jer informacione tehnologije sve to nude.

 

Čim pogledate video biće vam jasno da na sasvim drugačiji i inovativan način pozivamo hrabre i odlučne da zakorače u nešto novo, preskoče barijere tradicionalnog i pomalo tromog tržišta rada i već danas pokrenu svoju karijeru.

 

Interaktivni oglas pronađite na www.pokreni-karijeru.today

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city