2021 UCI Gran Fondo Svjetsko prvenstvo

05.10.2021
Podijeli na:
one-news-pic

Trka koja će od sutra do nedjelje proći kroz Pale, Istočno Novo Sarajevo i Jahorinu ostaće zapisana kao jedan od najvećih sportskih događaja sa ovih prostora zahvaljujuću 2021 UCI Gran Fondo Svjetskom prvenstvu.

 

Organizatori iz Biciklističkog saveza Republike Srpske, Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine i  Asocijacije za sport, u Istočnom Sarajevu očekuju takmičare iz pedesetak zemalja, a sa njima i brojne novinarske ekipe koje će sliku sa prvenstva prenijeti širom svijeta.

 

Za „sliku“ će, između ostalih, biti zadužene i Go Pro kamere, specijalizovane za ekstremne sportove i biciklizam. U saradnji sa Go Pro brendom, svoj doprinos ovom svjetskom događaju dala je i kompanija Prointer ITSS koja posluje u sastavu Infinity International Group. Iz te kompanije poručuju da je čast biti sponzor te prestižne, sportske manifestacije.

 

–Godinama unazad bili smo dio najvažnijih sportskih manifestacija, svjesni da promocijom sporta promovišemo i zdravlje, socijalizaciju, a naročito uključivanje djece i mladih u sportske aktivnosti i kolektive. Ovo prvenstvo veliki je izazov i velika prilika da se svijetu pokažemo u najboljem svjetlu i da nam se što više gostiju ponovo vrati. Ovakvom događaju svako treba da doprinese koliko može i ponosna sam što će naša kompanija biti dio svega toga – kaže Gordana Kovačević, direktorica Prointera.

 

Organizatori ne kriju da, osim promocije sporta, vjeruju i u promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala romanijskog kraja. Zato su mimo takmičarskog dijela, osmisli i dan za odmor i uživanje.

 

Zadnji dan je rezervisana za Gran fondo trku dugu 136 kilometara, koja počinje u Istočnom Novom Sarajevu, a završava se na Jahorini. Biciklisti će voziti jednom od najtežih staza na svijetu na kojoj je ukupna visinska razlika i do 200 metara.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Zaposleni kompanije Prointer ITSS realizovano novogodišnju humanitarnu akciju

12.01.2024

Vođeni prazničnim duhom i humanosti, zaposleni naše kompanije su se udružili kako bismo svi zajedno uljepšali i olakšali živote onih kojima je to najpotrebnije. Kroz novogodišnju humanitarnu akciju...

one-news

CONNECT 2023: SAP PARTNER SUMMIT

14.11.2023

Sedmica iza nas protekla je u duhu još jedne važne konferencije - CONNECT 2023: SAP PARTNER SUMMIT održane u Dizeldorfu. Privilegiju da prisustvuje ovom događaju koji okuplja  stručnjake iz cijelog...

one-news

Početak aktivnosti na projektu uvođenja Finansijskog poslovnog sistema u Željeznicama Republike Srpske

25.10.2023

Uspješno smo započeli aktivnosti na projektu uvođenja Finansijskog poslovnog sistema u Željeznicama Republike Srpske. Ovaj projekat predstavlja izuzetnu priliku da koleginice i kolege iz Sektora za...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city