90 dana besplatnog korištenja Cisco platformi

20.03.2020
Podijeli na:
one-news-pic

U skladu sa povećanim brojem korisnika koji rade od kuće, s ciljem da se unaprijedi poslovna komunikacija i učini sigurnijom, kompanija Cisco nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a kompanija Prointer ITSS će vam pružiti svu neophodnu tehničku podršku:

 

Cisco Webex - video konferencije na vašem laptopu, tabletu, telefonu do istovremeno 100 korisnika.
https://www.webex.com/

 

Cisco Umbrella – zaštita vašeg Internet saobraćaja na DNS nivou, od pristupa zlonamjernim i neprimjerenim Internet stranicama, spriječavajući phishing, malware i ransomware napade.
https://umbrella.cisco.com/

 

Duo Security – dvostepena autentifikacija za dodatnu zaštitu Cisco anyconnect VPN pristupa, te pristupa mrežnim uređajima.
https://duo.com/…

 

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client – ukoliko vaša licenca za Cisco anyconnect VPN pristup ne zadovoljava vaše trenutne potrebe, istu možete besplatno povećati u skladu sa maksimalnim tehničkim mogućnostima vašeg Cisco firewall-a.
https://www.cisco.com/…/anyconnect-secure-mobili…/index.html

 

Za sve dodatne informacije vezano za gore navedene Cisco proizvode, kao i za druge proizvode iz Cisco porfolija, naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

Možete nas kontaktirati na mejl: mreza@prointer.ba

 

Želimo vam mnogo sreće i uspjeha u predstojećem periodu!

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city