90 dana besplatnog korištenja Cisco platformi

20.03.2020
Podijeli na:
one-news-pic

U skladu sa povećanim brojem korisnika koji rade od kuće, s ciljem da se unaprijedi poslovna komunikacija i učini sigurnijom, kompanija Cisco nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a kompanija Prointer ITSS će vam pružiti svu neophodnu tehničku podršku:

 

Cisco Webex - video konferencije na vašem laptopu, tabletu, telefonu do istovremeno 100 korisnika.
https://www.webex.com/

 

Cisco Umbrella – zaštita vašeg Internet saobraćaja na DNS nivou, od pristupa zlonamjernim i neprimjerenim Internet stranicama, spriječavajući phishing, malware i ransomware napade.
https://umbrella.cisco.com/

 

Duo Security – dvostepena autentifikacija za dodatnu zaštitu Cisco anyconnect VPN pristupa, te pristupa mrežnim uređajima.
https://duo.com/…

 

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client – ukoliko vaša licenca za Cisco anyconnect VPN pristup ne zadovoljava vaše trenutne potrebe, istu možete besplatno povećati u skladu sa maksimalnim tehničkim mogućnostima vašeg Cisco firewall-a.
https://www.cisco.com/…/anyconnect-secure-mobili…/index.html

 

Za sve dodatne informacije vezano za gore navedene Cisco proizvode, kao i za druge proizvode iz Cisco porfolija, naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

Možete nas kontaktirati na mejl: mreza@prointer.ba

 

Želimo vam mnogo sreće i uspjeha u predstojećem periodu!

POVEZANE VIJESTI

one-news

Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

22.06.2020

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.   Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo...

one-news

Nova stručna institucija kontroliše tehničke preglede

29.05.2020

U Banjaluci se danas i sutra održava obuka za zaposlene u stanicama za tehnički pregled vozila. Nova stručna institucija za tehničke preglede vozila u Republici Srpskoj na taj način omogućava...

one-news

Zanimanja novog doba: Da li biste radili kao "BID"?

19.05.2020

Na popisima zanimanja koja su, možda, do prije desetak godina zvučala kao pošalica, sada se mogu naći i stručnjaci za katastrofe kojima je zadatak da razvijaju strategije u slučaju zemljotresa,...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city