90 dana besplatnog korištenja Cisco platformi

20.03.2020
Podijeli na:
one-news-pic

U skladu sa povećanim brojem korisnika koji rade od kuće, s ciljem da se unaprijedi poslovna komunikacija i učini sigurnijom, kompanija Cisco nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a kompanija Prointer ITSS će vam pružiti svu neophodnu tehničku podršku:

 

Cisco Webex - video konferencije na vašem laptopu, tabletu, telefonu do istovremeno 100 korisnika.
https://www.webex.com/

 

Cisco Umbrella – zaštita vašeg Internet saobraćaja na DNS nivou, od pristupa zlonamjernim i neprimjerenim Internet stranicama, spriječavajući phishing, malware i ransomware napade.
https://umbrella.cisco.com/

 

Duo Security – dvostepena autentifikacija za dodatnu zaštitu Cisco anyconnect VPN pristupa, te pristupa mrežnim uređajima.
https://duo.com/…

 

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client – ukoliko vaša licenca za Cisco anyconnect VPN pristup ne zadovoljava vaše trenutne potrebe, istu možete besplatno povećati u skladu sa maksimalnim tehničkim mogućnostima vašeg Cisco firewall-a.
https://www.cisco.com/…/anyconnect-secure-mobili…/index.html

 

Za sve dodatne informacije vezano za gore navedene Cisco proizvode, kao i za druge proizvode iz Cisco porfolija, naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

Možete nas kontaktirati na mejl: mreza@prointer.ba

 

Želimo vam mnogo sreće i uspjeha u predstojećem periodu!

POVEZANE VIJESTI

one-news

„Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje: I ove godine predstavljena najsavremenija IT rješenja

17.05.2023

Najsavremenija rješenja iz oblasti sajber sigurnosti i sve ono što je u ovom trenutku izazov u digitalnoj transformaciji, brojni partneri iz svijeta informacionih tehnologija i njihovi klijenti imali...

one-news

Pobošljavanje palete usluga nabavkom HPE Alletra Storage-a

28.04.2023

Nabavka novog HPE Alletra Storage uređaja od velikog je značaja za našu kompaniju koja se između ostalog bavi cloud uslugama i hostingom IT servisa za klijente. Ovaj uređaj omogućava nam da povećamo...

one-news

Za nove-stare uspjehe na novoj lokaciji

28.03.2023

Na zadovoljstvo svih zaposlenih, naša kompanija odnedavno radi u novom prostoru, prilagođenom ne samo poslovnim, već i zahtjevima i potrebama svakog čovjeka. Svaki od pet spratova ima svoju boju, a...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city