Samit energetike u Trebinju

06.03.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Kompanija Prointer ITSS bila je ponosni sponzor Samita energetike SET, koji je održan u Trebinju, pod sloganom "Energetska budućnost Zapadnog Balkana". 

 

Energetska budućnost regiona, savremene tehnologije, tranzicija ka obnovljivim izvorima energije, te energetska efikasnost bile su teme koje su u Trebinju okupile oko 400 učesnika prvog Samita energetike.

 

U devet tematskih različitih panela svoje viđenje promjena u energetici tokom dva dana Samita iznijelo je 70 panelista, a osim domaćih stručnjaka učesnici su stigli u sunčano Trebinje iz Srbije, Austrije, Slovačke, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

 

Naučni radnici i zaposleni u energetskom sektoru govorili su i o mogućnostima razvoja, stanju tržišta energije u ovom dijelu Evrope, uslovima finansiranja projekata u energetici, ali i pametnim gradovima i potencijalnim obnovljivim izvorima energije.

 

Svoje učešće u Samitu uzela je i naša Gordana Kovačević, menadžer za razvoj poslovanja
kompanije Prointer ITSS, koja je bila učesnica panel diskusije na temu „Pametni gradovi - digitalnom transformacijom do novih poslovnih šansi“.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city