Program "IT prekvalifikacije"

10.12.2019
Podijeli na:
one-news-pic

U Banjaluci su dodijeljeni sertifikati za 100 visoko obrazovanih nezaposlenih kandidata koji su prošli šestomjesečnu obuku u okviru projekta IT prekvalifikacije koju je organizovalo Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske u saradnji sa Inovacionim centrom Banjaluka.

 

Prointer ITSS je kompanija koja je svoja vrata otvorila za najviše polaznika IT prekvalifikacije. Među njima je i magistar ekologije Maja Mandić koja se odlučila za obuku jer voli izazove i motivisalo ju je znanje.
– Na praksi sam u `Prointeru` i jako sam zadovoljna i puno sam naučila – rekla je Mandićeva.

 

Rukovodilac našeg sektora za ljudske resurse Ivana Živković izrazila je zadovoljstvo što smo dobili priliku da pružimo podršku izuzetno korisnom programu „IT prekvalifikacija“.

 

„Svi koji su kod nas na praksi dobili su priliku da se, pored same obuke, i konkretno upoznaju sa nekim od projekata na kojima rade naši stručnjaci. Vjerujemo da će neki od njih biti u prilici da postanu i dio Prointerovog razvojnog tima. Prepoznali smo kod njih želju i talenat da ovaj prvi korak iskoriste što je moguće bolje i napreduju u svojoj IT karijeri.“, istakla je Ivana Živković.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Prointer donirao 100.000 KM zdravstvenim institucijama

25.03.2020

Kompanija Prointer ITSS Banja Luka donirala je Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Domu zdravlja u Banjaluci po 50 hiljada konvertibilnih maraka kao podršku sprečavanju širenja korona...

one-news

60 dana besplatnog korištenja Check Point licenci

20.03.2020

Check Point, još jedna naša partnerska kompanija, nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a kompanija <a...

one-news

90 dana besplatnog korištenja Cisco platformi

20.03.2020

U skladu sa povećanim brojem korisnika koji rade od kuće, s ciljem da se unaprijedi poslovna komunikacija i učini sigurnijom, kompanija Cisco nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city