„Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje: I ove godine predstavljena najsavremenija IT rješenja

17.05.2023
Podijeli na:
one-news-pic

Najsavremenija rješenja iz oblasti sajber sigurnosti i sve ono što je u ovom trenutku izazov u digitalnoj transformaciji, brojni partneri iz svijeta informacionih tehnologija i njihovi klijenti imali su priliku da vide na još jednoj uspješnoj konferenciji u organizaciji kompanije Prointer ITSS, članice Infinity International Group.
Već tradicionalna konferencija „IT Infrastucture Days“, i ove godine je u Trebinju okupila vodeća svjetska imena, poput kompanija Cisco, Dell, Check Point, Fortinet, Lenovo, VEEAM, Vmware i mnogih drugih, koji su klijentima predstavili nove mogućnosti IT industrije, otvarajući, ujedno, i neke nove poslovne prilike.

Kao i svake godine, na jednoj od najvećih regionalnih konferencija ovog tipa, imali smo priliku da razmijenimo iskustva i saznamo mnogo toga novog i zbog toga smo zahvalni kompaniji Prointer, kao našem dugodišnjem partneru, kažu iz kompanije Check Point.

„Zahvaljujemo se Prointeru na dugodišnjem, zajedničkom radu u pozicioiniranju  Check Point rješenja na tržištu. Izuzetno nam je važno da povećamo nivo na kojem naši korisnici štite svoje IT okruženje i vjerujem da imamo još dosta prostora da radimo u toj oblasti, kako bi BiH u Adriatic regiji na što bolji način uspjela da zaštiti svoje organizacije. Ujedno čestitam našim partnerima u Prointeru što su postali partner sa 4 zvjezdice, a to na najbolji način pokazuje kvalitet našeg zajedničkog rada i pozicioniranja naših zajedničkih rješenja na tržištu“, kaže Edin Rizvanbegović, Country Manager Adriatic iz kompanije Check Point Software Technologies.

O tome svjedoči i podatak da je Prointer prvi i jedini partner Check Pointa sa četiri zvjezdice u BiH, što je, kako kažu u ovoj kompaniji, rezultat velikog truda i rada domaćih inženjera. Ispunivši kompleksne zahtjeve i završavajući sertifikacije, s ciljem pružanja što kvalitetnije usluge i podrške klijentima, inženjeri Prointera sada direktno mogu da rješavaju kompleksne zadatke i ne čekajući Check Point.

Odlične utiske o dugogodišnjoj saradnji i konferenciji u Trebinju, nosi i Almir Švraka, sistem inženjer kompanije Fortinet iz Adriatic regije.

„Zaista predivna konferencija na koju smo ponosni, zajedno sa našim partnerima. Fortinet je na našem tržištu prisutan i lokalno i trudimo se da klijentima ponudimo najbolja rješenja. Dugi niz godina smo partneri sa Prointerom i želim da ih pohvalim i zahvalim se na organizaciji ovako važnog događaja za veliki broj krajnjih korisnika i partnera. Nadam se da ćemo našu saradnju produbiti i obogatiti je nekim novim projektima“, kaže Švraka.

Svake godine treba opravdati ogromno povjerenje naših partnera i vjerujem da smo u tome i sada uspjeli, kaže Vladimir Perišić, direktor kompanije Prointer, naglašavajući da je poslovno-tehnološka konferencija u Trebinju i ove godine okupila one najbolje.

„Zajedno sa našim partnerima, predstavili smo veliki broj rješenje iz oblasti sajber bezbjednosti, razgovarali o rješenjima za digitalnu transformaciju i DATA centre i svemu onome o čemu su naši klijenti iskazali zainteresovanost i potrebu. I ove godine imali smo goste i klijente iz zemalja u okruženju, poput Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije. Sigurni smo da smo našim korisnicima ponudili dosta toga dobrog i kvalitetnog i narednih godina nastavljamo u istom ritmu i trendu“, kaže Perišić.

Poslovno – tehnološka konferencija u organizaciji Prointera, u saradnji sa vendorima, distributerima, ekspertima i partnerima, održana je u trebinjskom Gradu Sunca, a učesnici su saglasni da je, osim kvalitetnih IT rješenja, na njoj bilo i druženja, pozitivnih vibracija i dobre energije, što je, takođe, tradicija.
 

POVEZANE VIJESTI

one-news

Pobošljavanje palete usluga nabavkom HPE Alletra Storage-a

28.04.2023

Nabavka novog HPE Alletra Storage uređaja od velikog je značaja za našu kompaniju koja se između ostalog bavi cloud uslugama i hostingom IT servisa za klijente. Ovaj uređaj omogućava nam da povećamo...

one-news

Za nove-stare uspjehe na novoj lokaciji

28.03.2023

Na zadovoljstvo svih zaposlenih, naša kompanija odnedavno radi u novom prostoru, prilagođenom ne samo poslovnim, već i zahtjevima i potrebama svakog čovjeka. Svaki od pet spratova ima svoju boju, a...

one-news

Najmlađi doktor nauka u oblasti energetike u Srpskoj: Upoznajte Dejana Ivića

07.02.2023

Sa diplomom koju je prije nekoliko dana donio sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, postao je najmlađi doktor nauka u Republici Srpskoj u oblasti energetike. Tridesetogodišnji Dejan Ivić, tim...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city