UMEK i Prointer pomažu privrednicima

25.08.2021
Podijeli na:
one-news-pic

Mogućnost da preduzetnici iz Republike Srpske izlože svoje proizvode, da se sretnu, razmijene iskustva i ostvare saradnju – sve to je ponudio Festival domaćih proizvoda, koji se 25.08.2021. godine održao u Banjaluci.

 

U organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), u saradnji s kompanijom Prointer ITSS koja posluje u okviru Infinity International Group, preduzetnici iz Srpske koji su već registrovani na platformi „eDomaće“ imali su priliku da dobiju priliku za izradu besplatne veb stranice.

 

Svi izlagači koji su bili zainteresovani, na licu mjesta su imali priliku da popune formular za prijavu, a mi smo izvukli tri dobitnika koji su dobili svoju besplatnu veb stranicu. Dobitnici će dalju izradu svojih veb stranica nastaviti u saradnji za programerskim timom Prointer ITSS. To je, ujedno, i nastavak naše prošlogodišnje akcije „Mikro znači više“, kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Srpskoj.

 

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme „eDomaće“ na koju su privrednici registrovani u Srpskoj mogli besplatno da se prijave i na taj način ostvare saradnju s partnerima i klijentima.

 

Iz UMEK-a napominju da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih je njih 80-ak izlagalo svoje proizvode na ostrvu „Stara Ada“ u Banjaluci u okviru Festivala domaćih proizvoda.

 

Za još bolju saradnju pobrinula se Infinity grupacija, koja je osmislila i „B2B kutak“ u okviru festivala. U njemu su izlagači moći da se sretnu, razgovaraju i dogovore nove saradnje.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Saopštenje za javnost

19.06.2024

Infinity International Group i njene članice najoštrije osuđuju odluku Kancelarije za kontrolu imovine stranaca pri Ministarstvu finansija SAD da uvedu sankcije za pojedince i kompanije koje rade i...

one-news

Prointer IT infrastructure days 2024

20.05.2024

Sa velikim zadovoljstvom smo realizovali četvrtu po redu IT Infrastructure Days 2024 konferenciju na predivnoj Jahorini! I ove godine okupili smo veliki broj stručnjaka iz industrije kako bismo...

one-news

Zaposleni kompanije Prointer ITSS realizovano novogodišnju humanitarnu akciju

12.01.2024

Vođeni prazničnim duhom i humanosti, zaposleni naše kompanije su se udružili kako bismo svi zajedno uljepšali i olakšali živote onih kojima je to najpotrebnije. Kroz novogodišnju humanitarnu akciju...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city