UMEK i Prointer pomažu privrednicima

25.08.2021
Podijeli na:
one-news-pic

Mogućnost da preduzetnici iz Republike Srpske izlože svoje proizvode, da se sretnu, razmijene iskustva i ostvare saradnju – sve to je ponudio Festival domaćih proizvoda, koji se 25.08.2021. godine održao u Banjaluci.

 

U organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), u saradnji s kompanijom Prointer ITSS koja posluje u okviru Infinity International Group, preduzetnici iz Srpske koji su već registrovani na platformi „eDomaće“ imali su priliku da dobiju priliku za izradu besplatne veb stranice.

 

Svi izlagači koji su bili zainteresovani, na licu mjesta su imali priliku da popune formular za prijavu, a mi smo izvukli tri dobitnika koji su dobili svoju besplatnu veb stranicu. Dobitnici će dalju izradu svojih veb stranica nastaviti u saradnji za programerskim timom Prointer ITSS. To je, ujedno, i nastavak naše prošlogodišnje akcije „Mikro znači više“, kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Srpskoj.

 

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme „eDomaće“ na koju su privrednici registrovani u Srpskoj mogli besplatno da se prijave i na taj način ostvare saradnju s partnerima i klijentima.

 

Iz UMEK-a napominju da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih je njih 80-ak izlagalo svoje proizvode na ostrvu „Stara Ada“ u Banjaluci u okviru Festivala domaćih proizvoda.

 

Za još bolju saradnju pobrinula se Infinity grupacija, koja je osmislila i „B2B kutak“ u okviru festivala. U njemu su izlagači moći da se sretnu, razgovaraju i dogovore nove saradnje.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city