UMEK i Prointer pomažu privrednicima

25.08.2021
Podijeli na:
one-news-pic

Mogućnost da preduzetnici iz Republike Srpske izlože svoje proizvode, da se sretnu, razmijene iskustva i ostvare saradnju – sve to je ponudio Festival domaćih proizvoda, koji se 25.08.2021. godine održao u Banjaluci.

 

U organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), u saradnji s kompanijom Prointer ITSS koja posluje u okviru Infinity International Group, preduzetnici iz Srpske koji su već registrovani na platformi „eDomaće“ imali su priliku da dobiju priliku za izradu besplatne veb stranice.

 

Svi izlagači koji su bili zainteresovani, na licu mjesta su imali priliku da popune formular za prijavu, a mi smo izvukli tri dobitnika koji su dobili svoju besplatnu veb stranicu. Dobitnici će dalju izradu svojih veb stranica nastaviti u saradnji za programerskim timom Prointer ITSS. To je, ujedno, i nastavak naše prošlogodišnje akcije „Mikro znači više“, kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Srpskoj.

 

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme „eDomaće“ na koju su privrednici registrovani u Srpskoj mogli besplatno da se prijave i na taj način ostvare saradnju s partnerima i klijentima.

 

Iz UMEK-a napominju da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih je njih 80-ak izlagalo svoje proizvode na ostrvu „Stara Ada“ u Banjaluci u okviru Festivala domaćih proizvoda.

 

Za još bolju saradnju pobrinula se Infinity grupacija, koja je osmislila i „B2B kutak“ u okviru festivala. U njemu su izlagači moći da se sretnu, razgovaraju i dogovore nove saradnje.

POVEZANE VIJESTI

one-news

„Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje: I ove godine predstavljena najsavremenija IT rješenja

17.05.2023

Najsavremenija rješenja iz oblasti sajber sigurnosti i sve ono što je u ovom trenutku izazov u digitalnoj transformaciji, brojni partneri iz svijeta informacionih tehnologija i njihovi klijenti imali...

one-news

Pobošljavanje palete usluga nabavkom HPE Alletra Storage-a

28.04.2023

Nabavka novog HPE Alletra Storage uređaja od velikog je značaja za našu kompaniju koja se između ostalog bavi cloud uslugama i hostingom IT servisa za klijente. Ovaj uređaj omogućava nam da povećamo...

one-news

Za nove-stare uspjehe na novoj lokaciji

28.03.2023

Na zadovoljstvo svih zaposlenih, naša kompanija odnedavno radi u novom prostoru, prilagođenom ne samo poslovnim, već i zahtjevima i potrebama svakog čovjeka. Svaki od pet spratova ima svoju boju, a...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city