Budite dio privredne “mreže” u Srpskoj: Besplatno povezivanje na platformi eDomaće

29.01.2021
Podijeli na:
one-news-pic

Privrednici u Republici Srpskoj dobili su svoju mrežu. Zahvaljujući platformi „eDomaće“ uz kreiranje naloga, privredni subjekti registrovani na teritoriji Srpske mogu predstaviti javnosti i uvezati se sa svojim partnerima i klijentima.

 

U nekoliko jednostavnih koraka i potpuno besplatno svima smo dali priliku da se registruju i postanu vidljiviji, ali i ostvare poslovne kontakte, kažu idejni tvorci platforme iz Udruženja mladih ekonomista (UMEK).

 

Na kreiranju platforme i razvoju aplikacija radila je kompanija Prointer ITSS, koja je i zlatni sponzor projekta.

 

– Osnovni cilj je predstavljanje, povezivanje i međusobna saradnja privrednika iz svih krajeva Republike Srpske. Na tu ideju smo došli, između ostalog, i zbog ove teške korona godine u kojoj je većini poslovanje bilo otežano. Zato smo odlučili da im omogućimo da potpuno besplatno ostvare onlajn prisustvo i kreiraju svoj nalog na onlajn platformi – kaže Srđan Udovičić, predsjednik UMEK-a.

 

Ovakva platforma je novitet na našem prostoru, jer omogućava uređivanje profila i predstavljanje potencijalnim partnerima, kreiranje objava, sadržaja, promocija, dodavanje fotografija, sertifkata, priznanja.

 

U kompaniji Prointer, koja je i dio korporacije Infinity International Group, vjeruju da će platforma olakšati uvezivanje domaćih kompanija i na taj način dovesti do širenja poslovanja, zbog čega su, kažu, ideju mladih ekonomista u startu podržali.

 

– Tu ideju smo prepoznali kao odličan put za razvoj domaćeg tržišta, posebno u doba pandemije, kada je veći dio poslovanja prenesen na digitalno funkcionisanje. Samim tim, sigurni smo da će nova platforma imati veliki značaj za sve domaće proizvođače, ali i da će pomoći bržoj i kvalitetnijoj digitalizaciji domaćih kompanija – kaže Mirjana Jukić, marketing menadžer u Infinity International Group.

 

Od pomoći domaćim privrednicima svakako će biti i to što će na platformi eDomaće biti vidljivi ne samo svojim partnerima i već “provjerenim” kupcima i klijentima, već i širom svijeta.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

one-news

Jahorina ekonomski forum 2022

28.04.2022

Od 25. do 27. aprila održan je peti po redu Jahorina ekonomski forum koji je zabilježio rekordan broj učesnika, čak 550. U sklopu organizacije samog foruma, Infinity International Group je bila...

one-news

Sve o informacionoj bezbjednosti: „Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje od najboljih

06.04.2022

Mnogo znanja, iskustava i sjajnih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija - sve to su imali priliku da vide i razmijene brojni klijenti i partneri iz vodećih, svjetskih IT kompanija na...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city