Prointer-logo
fog
PROINTER
cover aktuelnosti

PROINTER

NEWS

PROKARIJERA

Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

 

Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo kampanju zapošljavanja za sve one koji su spremni za novi izazov.

 

Pravi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje je naš interaktivni oglas. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao - kreativnom videu, sa nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri.

 

Kampanja “Pokreni karijeru” će u narednih nekoliko sedmica na oglasnim površinama, društvenim mrežama i medijima imati za cilj da privuče stručne i sposobne kadrove koji žele da uče i oprobaju se u nečem novom.

 

Već godinama unazad gradimo tim kojeg karakteriše spoj različitih znanja, vještina i sposobnosti. Zato nije presudno ako do sada niste radili u IT industriji, već je bitno da želite da učite nove stvari i svakodnevno napredujete, jer informacione tehnologije sve to nude.

 

Čim pogledate video biće vam jasno da na sasvim drugačiji i inovativan način pozivamo hrabre i odlučne da zakorače u nešto novo, preskoče barijere tradicionalnog i pomalo tromog tržišta rada i već danas pokrenu svoju karijeru.

 

Interaktivni oglas pronađite na www.pokreni-karijeru.today

Share on:
Prointer-logo
Smart-city Smart-city