PROINTER ITSS je više od konsultantske kuće

Osnovan 2005. godine Prointer IT Solutions & Services je za kratak vremenski period postao vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija. Implementacija kompletnih IT rješenja, sistem integracija, optimizacija poslovne štampe i IT konsultantske usluge primarna su djelatnost kompanije. Partnerski odnosi sa liderima na svjetskom IT tržištu omogućavaju nam da u potpunosti izađemo u susret svim našim klijentima. Upravo iz razloga posvećenosti klijentu i nastojanju da se rješenja usaglase sa strukturom i načinom poslovanja klijenata, naši komitenti su kako najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije tako i državna administracija, te javna uprava. Naš uspjeh je rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva stečenog kroz najveće projekte na domaćem tržištu.

PROINTER ITSS kreira sisteme visokih performansi

Maksimalno iskorištavanje resursa poslovanja je cilj svake uspješne kompanije. Zbog toga smo se opredijelili da pružimo našim klijentima servise iz oblasti najviših informacionih tehnologija. Brzi napredak tehnologije je pokretač dramatičnih promjena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja. Opredijelili smo se da naše klijente provedemo kroz sve promjene bezbjedno i u saglasnosti sa njihovim potrebama, te da im omogućimo da u potpunosti iskoriste sve prednosti koje savremeni informacioni sistemi donose sa sobom.

Prointer IT Solutions & Services pruža servise koji omogućavaju rješavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtjevnijim i ključnim oblastima poslovanja kao što su: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka Prointer IT Solutions & Services prate uspjesi na polju dizajna, razvoja i primjene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Naši stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rješenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa našim klijentima.

Misija

Ostati lider u domenu implementacija poslovnih rješenja i sistem integracija za nas predstavlja izazov i motiv za još kvalitetnijim radom. Približavanje svakom klijentu i partneru u cilju iznalaženja interesnog rješenja koje neće poremetiti osnovne poslovne navike, te ubrzati i optimalizovati njihovo poslovanje su naši osnovni pokretači. Razvijanje projektnog tima kao spoja mladosti i iskustva, te kontinuirano usavršavanje prepoznali smo kao jednu od ključnih komponenti uspjeha. Dodate vrijednosti nastale uz usavršavanje i razvoj naši klijenti mogu prepoznati u svakom segmentu korišćenja rješenja koja implementiramo.

Vizija

Vjerujemo u dobru budućnost. Vjerujemo u strateška partnerstva. Naši klijenti i partneri su naša snaga - vjerujemo da možemo zajedno da rastemo. Želimo da postanemo apsolutni lider u isporučivanju ICT usluga na domaćem tržištu. Posvećeni smo ostvarenju zadatog cilja i na njemu vrijedno radimo svakog dana.

Predstavništva

Dunavska bb, Viline Vode,
Beograd, Srbija

T: +381 11 20 84 030
T: +381 11 27 59 457
E: office@prointer.rs


Miloša Obilića 69/71,
Banja Luka, Republika Srpska, BiH

T: +387 51 492 100
E: office@prointer.ba

PROINTER ITSS je ovlašćeni ECDL test centar


Ovlašćeni ispitivači:

  • Rastislav Božović (CS 0020J)
  • Jelena Stanković (CS 1446J)
  • Dajana Savović (CS 1456J)


Više informacija na stranici ECDL test centra.